koffiedrinken op alle kerklocaties

Op drie van onze kerklocaties wordt eens per maand, aansluitend op de zondagse Eucharistie, weer koffie en thee geschonken.

Een mooie gelegenheid om aansluitend op de liturgie elkaar te ontmoeten en bij te praten!

Op de locatie H. Pauluskerk wordt deze gelegenheid geboden op de zondagen 4 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli en 4 augustus. De koffie en thee wordt geserveerd in parochiezaal de Schiphorst, Meerstraat 8. Dat is pal naast de parochiekerk.

Op de locatie H. Franciscuskerk wordt deze gelegenheid geboden op de zondagen 12 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni. De koffie en thee wordt geserveerd in parochiezaal, verbonden met de parochiekerk.

Aansluitend op de weekdag Eucharistie van 09.30 uur wordt iedere dinsdagochtend koffie en thee geschonken in de parochiezaal van de H. Franciscuskerk!

Op de locatie H. Gerardus Majella wordt deze gelegenheid geboden op de zondagen 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

Op de locatie OLV Onbevlekt Ontvangen te Erica is iedere eerste vrijdag van maand, aansluitend op de Eucharistie van 09.30 uur, koffiedrinken.

⁠Iedereen is van harte welkom!