Dank voor sokken en ondergoed!

De televisiebeelden van wachtenden bij het IND-aanmeldcentrum in Ter Apel kan iemand nauwelijks zijn ontgaan. Mensen die noodgedwongen in de openlucht moesten slapen.

In Emmen hadden de gezamenlijke kerken gedurende 2 weken een ‘pop up’ AZC, die de klok rond door kerkelijke vrijwilligers werd verzorgd. Dan ontdek je nieuwe dingen: mensen die heel lang dezelfde sokken, hetzelfde ondergoed dragen.

Samen met de Protestantse Gemeente Emmen deden wij de oproep om nieuwe sokken en nieuw ondergoed heeft heel veel opgeleverd. Dankzij de website zelfs uit andere delen van het land!

Dank voor iedereen die heeft gedoneerd, dank aan wie de was van een asielzoeker wilde verzorgen, als kapper de knipbeurten gaf en wat al niet meer. Dank, dank en dank!

Moge God het u lonen!