Welkom op de nieuwe parochiewebsite

Met (ingehouden trots en) veel blijdschap heten wij u welkom op onze spiksplinternieuwe website!

Als parochie zijn wij dank verschuldigd aan de informaticastudenten Twan Verdel, Bram Gerrits en Jochem Brans die de website met nieuwe technieken hebben gebouwd. Het is ook geschikt voor uw tablet en smartphone. Twan Verdel is de nieuwe webmaster. Welkom!

Dank aan Herman Berndt en Tonnie Nijks die jaren geleden onze parochie, toen nog samenwerkingsverband, op de digitale snelweg brachten. Al die jaren hebben zij de website onderhouden, tekstueel aangevuld en aangepast.

We maken op deze website gebruik van foto’s gemaakt door Bennie Wolbers en pastoor Stiekema. Diana Nieuwold, kerkfotograaf en adviseur op het gebied van communicatie en public affairs te Hoogeveen, gaf toestemming om ook haar foto’s te gebruiken. Daarnaast foto’s uit het parochiearchief en van enkele particulieren, met hun expliciete toestemming.

De nieuwe website komt met nieuwe mailadressen, @degoedeherderparochie.nl. Dat maakt helder dat we samen De Goede Herder Parochie zijn, dat we samen met die Goede Herder mee willen gaan.

Navigatie op de nieuwe website

Een nieuwe layout is voor iedereen even wennen. Daarom een korte uitleg waar u welke informatie kunt vinden.

• Home pagina: recente nieuwsberichten, blogs en coronamaatregelen. Door op het logo te klikken komt u terug op de home pagina.
  • Parochie: Contactgegevens van de pastoor en pastor, informatie over: sacramenten, parochiebestuur, diakonie, het Vierluik en de geschiedenis.
  • Kerken: Contactgegevens en informatie over de kerken en vieringen
  • Blogs: Overzichtspagina van alle blogs die te lezen zijn
  • Nieuws: Overzichtspagina van alle nieuwsberichten die te lezen zijn
  • Vieringen: Overzicht van alle vieringen, liturgisch rooster en info over de gerardus- en mariaprocessie
  • Gedragscode: Informatie over de gedragscode van de parochie
  • PCI: Informatie over PCI
  • Diakonie: Overzicht van diakonie en werkgroepen
  • Catechese: Overzicht van alle catechese die de parochie aanbiedt
  • Financiën: Overzicht van tarieven, informatie over kerkelijke bijdrage, bankrekeningen, jaarrekening en meer.
  • FAQ: Hier vindt u veelgestelde vragen met antwoord
  • Polska: Information about the parish in Polish
  • English: Information about the parish in English
  • Français: Information about the parish in French